Badkamer renoveren (Antwerpen) van A tot Z

Loodgieter Antwerpen Badkamer Renovatie

Loodgieter Antwerpen komt tegen de scherpste prijzen jouw badkamer renoveren. Antwerpen telt talloze referenties van tevreden klanten. We laten je ter inspiratie dan ook graag enkele van onze realisaties zien. Loodgieter Antwerpen staat garant voor een professionele totaalaanpak. Zo wordt je oude badkamer eerst door ons afgebroken voordat de renovatiewerken beginnen. Je nieuwe badkamer wordt daarna vakkundig en tot op de millimeter precies geïnstalleerd.

Contacteer ons

Badkamerrenovatie Antwerpen: ervaring loont!

Loodgieter Antwerpen heeft een jarenlange ervaring in het vak. En dat heeft zijn voordelen. We zijn niet alleen experts in onze sector, maar geven ook waardevol advies voor je badkamerrenovatie. Samen bespreken we uitgebreid de materiaalkeuze, maar ook de indeling van je nieuwe badkamer. Zo heb je na afloop een mooie badkamer die voldoet aan al je esthetische wensen, maar ook een praktische badkamer die makkelijk schoon te maken is en voldoende opbergruimte biedt.

Een vriendelijk prijskaartje

Wat kost een badkamerrenovatie door Loodgieter Antwerpen? Dat hangt van verschillende factoren af, maar één ding is zeker. We realiseren knappe renovaties voor elk budget én binnen budget. Dat budget wordt vooraf bepaald en je ontvangt een gedetailleerde offerte voor de volledige badkamerrenovatie. Je weet dus voor dat de werken van start gaan wat het kostenplaatje zal zijn. Een geruststellende gedachte!