Loodgieter Antwerpen: allround loodgietersbedrijf

Loodgieters Antwerpen

Loodgieter Antwerpen is een veelzijdig loodgietersbedrijf, dat met twee voeten in ’t Stad staat. Wij hebben 2 hoofdactiviteiten: sanitair en loodgieterij, en de installatie en onderhoud van centrale verwarming. Gaat u renoveren? Dan is het bijzonder handig om voor beide werken slechts één aanspreekpunt te hebben. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Contacteer ons

Herstellingen sanitair en loodgieterij door Loodgieter Antwerpen

Heb je last van een verstopte leiding, een lek of een boiler die geen warm water meer aflevert? Loodgieter Antwerpen is snel ter plaatse én biedt een duurzame oplossing voor elk probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise hebben onze loodgieters ervaring met het oplossen van alle loodgieterijproblemen. Alle herstellingen worden efficiënt en vakkundig uitgevoerd tegen een vooraf afgesproken, concurrentiële prijs.

Bel ons nu voor een dringende herstelling of depannage!

Plaatsen van nieuwe sanitaire installaties

Loodgieter Antwerpen plaatst volledige of gedeeltelijke sanitaire installaties op maat. Bel ons voor het professioneel aanleggen of verleggen van leidingen, het plaatsen van een nieuw bad of een nieuw toilet. Loodgieter Antwerpen bezorgt je een gedetailleerde offerte en je geniet van een uitstekende service. Al onze sanitaire installaties worden met veel vakkennis uitgevoerd, waardoor je zeker bent van een professioneel en kwalitatief resultaat. Vraag nu uw offerte op maat.

Installateur centrale verwarming? Loodgieter Antwerpen!

Loodgieter Antwerpen is uw erkend en onafhankelijk installateur van centrale verwarming en cv-ketels. Je kan bij ons terecht voor de installatie van zowel condensatieketels als mazoutbranders, maar ook voor vloerverwarming. Wij geven je professioneel advies, zodat je een gefundeerde keuze kan maken voor het meest optimale verwarmingssysteem voor jouw woning.

Contacteer Loodgieter Antwerpen nu voor een vakkundige en budgetvriendelijke plaatsing van je nieuwe centrale verwarming.

Onderhoud verwarmingsketels door Loodgieter Antwerpen

Je centrale verwarming rendeert het best en leeft het langst dankzij een regelmatig onderhoud. Bovendien is het tweejaarlijks (voor gasbranders) en jaarlijks (voor mazoutinstallaties) wettelijk verplicht. Het is dus niet alleen beter voor het rendement en de levensduur van je cv-ketel, maar ook veiliger. Loodgieter Antwerpen is erkend voor het uitvoeren van de verplichte wettelijke controle van je cv-ketel. Na de controle is je cv-installatie niet alleen zuiniger, maar heb je ook de nodige, wettelijke attesten in de hand. Bel ons nu voor het onderhoud van jouw verwarming!

De meest complete sanitair en verwarmingsspecialisten

Loodgieter Antwerpen is een professioneel bedrijf met een solide reputatie. We bieden een uitgebreid dienstenpakket om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn erkend installateur centrale verwarming én geregistreerd aannemer. Zo realiseren wij in één beweging je nieuwe badkamer en een zuiniger verwarmingsinstallatie. Bovendien kan je blijvend bij ons terecht voor een deskundige herstelling in geval van problemen.

Op zoek naar een loodgietersbedrijf met expertise? Bel Loodgieter Antwerpen vandaag nog en geniet van een excellente service aan een onklopbare prijs!