Onderhoud centrale verwarming Antwerpen: onze specialiteit!

Loodgieter Antwerpen Onderhoud Centrale Verwarming

Loodgieter Antwerpen is gespecialiseerd in het onderhoud van centrale verwarming in Antwerpen. Omdat wij onafhankelijk zijn, kan je bij ons terecht voor het onderhoud van alle merken, onder andere:

Onderhoud Vaillant, onderhoud Viessman, onderhoud Junkers, onderhoud Radson, onderhoud Buderus, onderhoud Bulex

Loodgieter Antwerpen heeft ervaring met elk type cv-ketel. Je bent dus altijd verzekerd van een vakkundig uitgevoerd onderhoud. Onderhoud centrale verwarming Antwerpen? Loodgieter Antwerpen inschakelen! Bel of mail ons nu!

Contacteer ons

Onderhoud centrale verwarming Antwerpen: de voordelen

Je ketel verbruikt minder
Je voldoet aan de wettelijke verplichtingen (zowel voor de verzekering als de garantie)
Je loopt minder risico op problemen tijdens de koude wintermaanden
Je verlengt de levensduur van je verwarmingsketel
Je verkleint het gevaar op uitstoot van koolstofmonoxide en brand

Kortom, je centrale verwarming laten onderhouden heeft alleen maar voordelen! Onderhoud centrale verwarming Antwerpen? Contacteer Loodgieter Antwerpen voor het beste resultaat!

Onderhoud centrale verwarming Antwerpen: hoe gaat het in zijn werk?

Afhankelijk van het type brandstof moet je cv-ketel jaarlijks of tweejaarlijks worden onderhouden. Gasketels krijgen om de twee jaar een verplichte onderhoudsbeurt. Toestellen op stookolie of een vaste brandstof moeten jaarlijks onderhouden worden. Het onderhoud gebeurt door een erkend technicus die je achteraf een reinigings- en verbrandingsattest aflevert als bewijs dat het onderhoud is uitgevoerd. Tijdens het onderhoud wordt de verwarmingsketel gereinigd en worden alle onderdelen gecontroleerd. Dat zorgt ervoor dat je ketel beter rendeert en minder snel defect raakt.

De technicus van Loodgieter Antwerpen werkt steeds volgens de voorschriften van de fabrikant van je centrale verwarming.

Een vakman nodig voor onderhoud centrale verwarming Antwerpen? Bel of mail Loodgieter Antwerpen vandaag nog.