Regelmatig onderhoud verwarmingsketel: wettelijk verplicht

Loodgieter Antwerpen Onderhoud Verwarmingsketel

Je verwarmingsketel onderhouden is wettelijk verplicht. Afhankelijk van het soort brandstof dat je gebruikt moet je het onderhoud jaarlijks of tweejaarlijks laten uitvoeren.

Heb je een centrale verwarming op gas – ongeacht of je werkt met aardgas, butaan of propaan – dan moet je je cv-ketel verplicht om de twee jaar laten nazien.

Een centrale verwarmingsinstallatie op stookolie of een vaste brandstof heeft een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig. Je bent als gebruiker zelf verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van het verplichte onderhoud van je verwarmingsketel.

Onderhoud verwarmingsketel? Antwerpen rekent op het vakmanschap van Loodgieter Antwerpen! Bel ons nu!

Contacteer ons

Attest onderhoud verwarmingsketel Antwerpen

Woon je in Antwerpen en heb je een attest nodig voor het verplicht onderhoud van je verwarmingsketel? Neem dan contact op met Loodgieter Antwerpen. Wij zijn erkend technicus voor het uitvoeren van het onderhoud van je cv-ketel. Je krijgt na afloop ook steeds het reinigings- en verbrandingsattest dat je verplicht moet bijhouden. De wetgever vraagt om steeds de laatste 2 attesten bij te houden. Huur je een pand? Bezorg het attest dan aan de eigenaar. Vragen over onderhoud verwarming? Antwerpen barst van de expertise met Loodgieter Antwerpen.

Bel of mail ons nu voor het onderhoud van jouw verwarmingsketel.

Beter rendement dankzij regelmatig onderhoud

Een regelmatig onderhoud van je cv-ketel is verplicht, maar het is ook nuttig. Het zorgt niet alleen voor meer veiligheid, maar ook voor meer rendement én een langere levensduur. En dat voel je in je portemonnee.

Dankzij het hogere rendement, krijg je een lagere energiefactuur. Daarom raadt Loodgieter Antwerpen aan om ook voor centrale verwarmingssystemen op gas elk jaar een onderhoudsbeurt in te plannen. Zo ben je zeker dat je centrale verwarmingsketel altijd optimaal rendeert en extra lang meegaat.

Heb je vragen over het onderhoud van je verwarmingsketel of het uitreiken van het reinigings- en verbrandingsattest in Antwerpen? Neem contact op met Loodgieter Antwerpen. We informeren je graag. Of maak meteen een afspraak voor het verplichte onderhoud verwarmingsketel. Je kan bij ons terecht voor het onderhoud van elk merk verwarmingsketel:

Onderhoud Vaillant
Onderhoud Viessman
Onderhoud Junkers
Onderhoud Radson
Onderhoud Buderus
Onderhoud Bulex

Onderhoud verwarmingsketel? Antwerpen is ons terrein! Bel of mail ons voor jouw gratis offerte!